Tenis jako sport pro život 2

27.04.2021 08:38

Opět zdravíme všechny příznivce sportu a tenisu zvlášť. Tentokrát již s větší dávkou optimismu. Všech 5 tenisových kurtů máme již po zimě v provozu a zahájili jsme tréninky členů TK Čáslav, jak dětí, tak i dospělých. Vrcholem sezony je pro náš klub bezesporu soutěž smíšených družstev, která začíná již v sobotu 1. května. Hned na úvod přivítá naše A družstvo dospělých favorita skupiny, družstvo LTC Kolín. Zápas slibuje atraktivní podívanou a určitě stojí za to, se v sobotu aspoň na chvíli přijít do Vodrant podívat. O ostatních zápasech našich družstev se dočtete na webových stránkách Tenisového klubu Čáslav.
V rámci programu „Tenis jako sport pro život“ pořádáme, stejně jako vloni, tenisový turnaj dětí. Termín je stanoven na 22. května od 9.00 hod. Turnaje se mohou účastnit děti od 6 do 16 let. Tento turnaj je určen nejen pro členy TK Čáslav, ale i pro všechny ostatní zájemce. Účastníci budou rozděleni podle věku a výkonnosti do 5 skupin, kde každý odehraje několik zápasů. Půjde především o radost ze hry, výsledky nebudou až tak důležité. Pro všechny máme připraveny drobné ceny. Vloni jsme na kurtech přivítali přes 30 dětí a věříme, že letos nás bude ještě víc. Na turnaji také představíme veřejnosti našeho nového partnera, který pro náš klub bude zajišťovat sportovní vybavení hráčů a trenérů. Předem nebudeme prozrazovat jeho jméno. Snad některým napoví, že s jeho míči se hrál první grandslamový turnaj sezony v Austrálii.
Nadcházející tenisový program je jednoduše nabitý. Zbývá si jen přát pěkné počasí a především být a zůstávat tenisově pozitivní.